Bowling, burgare och WAP

Spelade bowling i fredags. Samuel ringde kvart i sex och frågade om jag ville bara med. Då var ingen bana bokad och vi var elva som skulle bowla. De lyckades få en bana vid 23:00. När vi kom dit fick vi ytterligare två banor och alla kunde vara med. Att jag till en början blev utklassad av Oscar och Jake gör inte så mycket. Det viktiga är ju att ha roligt och låta de med dålig självkänsla vinna. Eller?

Salle, Peter, Emil och Karin kom förbi en sväng i lördags. Vi tittade på sista timmen av ”Live of Brian” av och med Monty Phyton. Sen blev det MacDonalds och hemgång. Gillar inte McDonalds hamburgare längre. Har bara fått i mig en halv hamburgare de senaste två gångerna jag köpt mat där. Ska gå till Burger King eller Max nästa gång.

Sandra har anpassat sin sida för WAP-telefoner vilket jag inte har tänkt att göra – ännu. Hennes lilla undersökning av besökarna till hennes sida gillade jag och gör själv en lite undersökning av hur många som löser här. Uppgifterna kommer att hamna i min ’Inkorg’ och kommer inte att användas för spamming och andra jobbiga saker.