Y2K-säkring

I alla denna y2k hysteri har jag glömt att y2k-säkra mig själv. Om man bärjar frysa och det gör lite ont när man hostar är kontoret inget bra ställe att vara pä.

Jag har haft det bra under jul och nyår. Tomten kommer inte längre men jag lyckades få presenter av tomten ändå. Det mest användbara var ett litet diskställ jag fick av min bror. Strykbrädet som mormor och morfar köpt är tänkt att användas. Mattorna, som mamma gav mig, gör jag pä varje dag. I brist på fantasi fick Malin ett presentkort på massage. Ska försöka komma på något bättre, roligare men kanske inte riktigt lika skönt när hon fyller. Hoppas jag.

Det traditionella födelsedagsmiddagen, vanligtvis Räkpanna, blev reducerad till fädelsedagsfika i lägenheten istället. Min färsta fädelsedag som inte firades i Hok. Fick blomma, tavla, 3 x tavla. Blir hemtrevligare och mer ombonad hela tiden. Det är idag jag fyller är – om du vill skicka en liten hälsning.

Min egen julklapp, till mig själv, blev en handsfree till bilen. Nu ska jag käpa en antenn och hitta någon som kan installera det åt mig. Oscar?!

Nu har jag sett ’American History X’. Edward Norton är bra.