Allt du velat veta om mig (men kanske inte orkat fråga om)

Okej’rå. Inte allt du vill veta. Långt i från. Men rena basic-fakta. Slätsruket och fegt. Precis som min blogg.

30 år. Snyggare än någonsin. Allvarligt. Med åldern kommer insikter och även den att det går att se skönhet i alla. Så även i mig. Spegelbilden har slutat reflektera ångest, utan ger ett leende tillbaka. Det, mina vänner, kallas mognad. Eller att ljuga för sig själv.

Tillbaka från en fotskada. Från motionslöpare till triathlet-wannabe. Från plaskande hundsim till crawl med våtdräkt. Med sikte mot tävlingspremiär 2009 och Ironman-distansen 2010. Eller 2011. Eller lagom till 40-års krisen.

Fortfarande naivt drömmande om kärleken. Den stora. Den djupa, innnerliga. Den som stör, får mig ur balans och river mina murar. Den jag litar på. Blint. Den som ger gåshus, som förlåter, kompromissar, skänker trygghet och nya perspektiv. Den livslånga.

Jag har antagligen missat den. Flera gånger om.

Bor i Jönköping. Centralt och billigt. 60 kvadrat där den öppna spisen är det bästa. Längtar ibland efter en större stad, ibland efter landet. Men mest nya tapeter och tavlor på väggarna.

Står webmaster i anställningskontraktet och det funkar. Projektleder, redigerar nyheter och är ett internt orakel i onlinefrågor. Kör Mac. Bär slips och gör det bästa fredagsfikat.

Har skrivit någon slags webbdagbok sedan 1999. Eller ännu tidigare, men de inläggen är borta. Varför vet jag inte, men jag har funderat på det. Älskar kommunikation via text. Mejl, tjatt, sms eller klassiskt kärleksbrev på papper spelar mindre roll. Eller en blogg. Men det talade ordet går inte av för hackor det heller.

Är fostrad att inte använda de glada gubbarna (smiley) vilket skapar många roliga missuppfattningar. Men att kunna avläsa sinnesstämingar, ironi och skämt i ett sms utan smileys är en skön känsla. Jag framstår lite konstig, känner jag.

Den här bloggen fanns från början på christian.snowracer.net, blev sedan en del av tvåsamheten malinochristian.nu men är sedan flera år solo under snowracer.se. Om du rotar i arkivet, finns alltså bloggningar från Malin skrivna under tvåsamhetstiden.

Den som frågar får svar. Jag nås på christian@snowracer.se

Uppdateras sällan. Senast 6 november 2008.

8 svar på ”Allt du velat veta om mig (men kanske inte orkat fråga om)”

 1. Jag är alltid anonym men inte desto mindre glad över att jag känner dig och tycker om att läsa det du skriver. Du är en rik människa, Christian. Fortsätt med det. Fortsätt att vara nyfiken och eftertanksam. Och känn dig omtyckt!

  Torbjörn ju

 2. Har precis läst din presentation, inte så illa och absulut inte tråkig. Kul att läsa om förändring, speciellt positiva sådana.

  /f

 3. Hej….. läste just din presentation om dig själv och kunde inte annat än att dra lite på skrattgroparna när jag läste om ditt simskoleäventyr. ska själv genomföra en svensk klassiker i år och kan heller ej crawla – kanske en kurs vore en bra ide? Ha det bra!

  Kramar Sara

 4. Har hittat till din blogg genom en slump idag. Du ska bara veta att du uppenbarligen ligger på topp 10 i träffar när man googlar på \”godtemplare\”.

  I vilket fall som helst fastnade jag här. Dina tankar fascinerar mig. Jag hoppas att jag för din tillåtelse att lysa upp en liten stig hit så att fler kan hitta. Kanske personer som inte letar efter godtemplare i natten, men som är trevliga ändå.

  maddiis

 5. Mobilskoj är annars ett ord som tar folk hit. Eller så kommer de hit via domänen lilleman.se och jag gissar att de då är ute efter att hitta artisten.

  När jag läser min presentation, inser jag att den behöver uppdateras.

  Du är välkommen att länka. Och återkomma.

 6. Du är länkad från min, högst amatörmässiga, sida som inte innehåller så mycket. än.

  Du är givetvis även välkommen dit.

  =) och så en smiley såklart…

  … var bara tvungen!

 7. Du glömde nämna att din skivsamling rymmer södra vätterbygdens största samling av bottennapp!

  (ingen smiley)

  Big A

Kommentarer är stängda.