Att kunna kontrollera sitt habegär

Nog för att den kommer att bli repig och flottig på skärmen och kanske inte alls vara lika underbar i verkligheten så kan jag inte låta blir att vilja ha en. Med lanseringen av iPhone kommer det att komma spännande mobiltelefoner framöver även från andra tillverkare.

Jag köpte första generationens iPod till min dårvarande flickvän. Skamlöst har jag faktiskt frågat om jag får köpa tillbaka den. Ja, jag vet. Men den är snygg. När jag köper en iPhone är det till mig själv. Min Sony Ericsson K750i har känts gammal sedan Apple annonserade iPhone i januari.

12 svar på ”Att kunna kontrollera sitt habegär”

 1. Jocke skriver:

  Jag har fortfarande kvar den försa generationens iPod. Fungerar utmärkt och är riktigt kult att dra fram på tåget. Folk glor, liksom, och förstår inte riktigt.

  Ger aldrig, aldrig bort den.

 2. torbjörn skriver:

  Filmerna var klart kul.

  Jag har ett vitt äpple på framrutan. The Äpple.

  (på The Bil)

 3. Linda K skriver:

  Fick du det då? Köpa tillbaka den? :)

 4. Christian skriver:

  ”Man köper inte tillbaka presenter”, sa hon.

  Point taken. Men otaktiskt som jag är var jag tvungen att skjuta in ett motargument om att hon inte kan fylla den med ny musik eftersom första generationens iPod bara fungerar på Mac, och hon inte har det.

  Ungefär lika smart som att lämna tillbaka en – av henne drejad – kruka, med argumentet att den bara skulle stå i ett skåp och damma hemma hos mig.

  Taktfullt.

 5. Tjockisen skriver:

  Ungefär lika taktfullt som att säga till en tjej att hon blivit tjock.

 6. Christian skriver:

  Guilty as charged. Plumpa skämt är tydligen min grej. Dock oförsvarbart.

  Men Fröken Husägare kanske kan finna i sitt hjärta att förlåta mig?

 7. Tjockisen skriver:

  Möjligtvis när jag blivit smal igen…

 8. Jocke skriver:

  Den första iPod:en är en stilikon, för övrigt. Jag funderar starkt på att låta min Nano vila ett tag och köra med min 1G iPod eftersom den är så sjukt cool.

 9. Tomas skriver:

  Är ”dårvarande” en s.k. Freudian slip? :)

  Nostalgi-Tomas saknar också första generationens iPod! Knappsatsen var mycket snyggare och skönare på den… och så hade den ju firewire…

 10. Christian skriver:

  Haha. Jag är glad med mitt liv i dag. Även om jag saknar iPoden.

 11. Blurrygirl skriver:

  Ett förtydligande: Man köper INTE tillbaka presenter…men man ska heller inte kräva tillbaka dessa eller kräva ersättning för dessa. Glöm inte detta, om någon mer nu skulle få för sig denna korkade idé. (Jo, d sistnämnda händer o givetvis hände det mig.)

 12. Christian skriver:

  Där ligger till och med jag i lä och framstår inte som en sån stor idiot. Att kräva tillbaka en present känns som snäppet värre än att be att få köpa tillbaka en oanvänd present.

Kommentarer är stängda.