Bossen skriver historia

Jag har aldrig varit ett Springsteen-fan, men när jag ser Jockes livesändning via mobilen inser jag att jag missar något historiskt.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Viss del av hans reportoar har fastnat men inte på långa vägar allt. När jag stod 20 meter från scenen igår på Ullevi ångrade jag lite att jag inte hade ännu bättre koll. Men jag var i alla fall där och det var skitbra. Springsteen rocks, liksom.

  2. Någonting säger mig att det går att njuta av en Springsteen-konsert (eller kanske vem som helst som fyller Ullevi) även om det bara är några strofer av ”Born in the USA” som fastnat.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.