Dimma över mig och Jönköping

Det är dimmigt ute. Regnigt och alldeles för varmt dessutom. Att titta ut är ungefär som att titta in i mig. Svårgenomträngligt, grått och trist. Jag vet inte vad prognosen säger, men jag hoppas på att dimman lättar.

Helg snart. Veckan har varit intensiv jag blir bara tröttare och tröttare. Allt som händer – på jobbet och privat – är något jag måste handskas med. Och jag vet att jag kommer att gå stärkt ur det. Full med erfarenheter. Bra och dåliga. Misstag att lära av. Saker jag gjort bra att glädjas åt.

Tvätt i kväll. Och disk. Ska tända en brasa, titta på några avsnitt av Prison Break och kanske ge mig ut på en lätt löptur i dimman. Så ogenomtränglig kan den inte vara. Bokstavligt talat.

Och bildligt.

Trevlig helg.

2 svar på ”Dimma över mig och Jönköping”

  1. Tro mig. Dimman kommer att lätta. Man måste bara ge det tid. Har varit där jag också, men som folk så klämkäckt brukar säga: efter regn kommer solsken. Man vet bara inte riktigt när förrän den faktiskt är där och kikar fram bakom ett av de mörkaste molnen.

Kommentarer är stängda.