En dålig teknikvecka

Det har varit en synnerligen dålig teknikvecka för mig.

I min Apple Watch Series 3 (ja, den har varit med länge) bestämde sig haptiken för att sluta vara med i veckan Jag har fått slå på ljudet på klockan för att inte missa notiser. Otroligt störande. Som om inte det var nog så dog klockan på promenaden idag med 45 % batteri kvar. Den beter sig som en gammal iPhone när det är kallt ute.

Kul. Jättekul.

I morse kom jag inte åt den här sajten eller grevsjo.se på varken desktop, laptop eller mobil. När jag växlade över till 4G på mobilen så fungerade det. Rensade DNS-inställningar, startade om router och datorer men det hjälpte föga. Det som förvirrar mig just nu är att jag kommer jag åt sajterna uppkopplad på mitt nätverk via mobilen men inte via mina datorer.

Kul. Jättekul.