En påtaglig trötthet

Jag har blivit plötsligt trött på kvällarna den här veckan. Det började redan i måndags. Jag och 9-åringen lämnade 11-åringen på friidrotten, gick sedan till biblioteket för att läsa. Där blundade vi båda en stund på den ”flygande mattan” som lämpligt nog finns vid barnavdelningen.

Både igår, tisdag, och idag blundade jag omgående till i soffan när jag kom hem. Jag hade dock sinnesnärvaron att dra igång Airfryern innan jag slog mig ner i soffan. Så plinget från att fisken var klar blev samtidigt min väckarklocka.

Jag kan inte skylla på för lite sömn så all skuld hamnar på vädret. Det känns bra. Och svenskt.

I morgon kommer barnen. Då behöver jag vara pigg.

God natt!

Barn som läser på bibliotek liggande på en "flygande matta"
Flygande mattan på Stadsbiblioteket i Jönköping.