Ge mig bloggämnen

Skriv om kärlek, uppmanades jag i en kommentar då jag beklagade mig över skrivkramp. Jo tack, det gör jag gärna. Stay tuned. Men ni. Varför inte ta tillfället i akt och skicka in lite fler förslag. Det kan vara precis vad som helst. Ett ord. Eller något jag ska tycka till om. Eller något du vill veta om mig. Skika till mitt förnamn @snowracer.se, använd kommentarsfunktionen eller via kontaktformuläret.

6 svar på ”Ge mig bloggämnen”

 1. Och jag vill ha recept! Hänvisar till mitt eget bloggande för mer info.

  Så, skriv om mat vetja! Dagens lunch. Dagens matlåda. dagens middag. Dina bästa recept.

 2. Tack. Dags att sätta hjärnan i arbete.

  Jocke: Jag skriver allt som oftast om min hobby – träning. Jag pillar också naveln ofta och funderar på om jag inte ska börja vika tvätten, stryka skjortorna och börja använda mina garderober. Men det är ingen hobby. Förutom navelpetningen, gärna tillsammans med en kopp kaffe.

  Ida: Biljett till TAW är bokad. Jag har fått mitt musikbibliotek utdömt mer än en gång, så jag vet inte om jag vågar ta upp det. Senast köpte skiva är Rasing Sand med Robert Plant och Allison Krauss. Innan dess var det Alicia Keys As I Am som hamnade i iTunes.

  Annika: Lax, morötter, bambuskott, sockerärter, champinjoner, broccoli, avokado och lite bladspenat. Salt och en skvätt citron. I wokpannan.

  Cosmopolit: Låt mig sova på saken. Jag har varit så trött de senaste veckorna att om jag skulle göra en betraktelse över mig själv skulle den vara lite nedslående.

Kommentarer är stängda.