Gel-Nimbus 13

Äntligen har jag köpt mig ett par nya löparskor. Jag har varit duktig på att alltid har två skor på gång — ett par jag avvecklar och ett par jag springer in — men sedan vi blev gravida (och Linnea sedan föddes) har jag sprungit så lite att jag helt kommit ur fas och slitit för mycket på mina senaste skor.

Ett presentkort på Intersport gjorde bördan på plånboken lättare när jag köpte ett par Asics Gel-Nimbus. Jag tror det är mina andra. Tidigare har jag sprungit i Gel-Kayano då någon som filmade mina fötter sa att jag pronerar. Nästa filmning, hos annan återförsäljare, skulle jag ha en en neutral sko. Så, jag springer numera med en neutral sko. Har sprungit i Asics skor sedan 2005 och varje gång jag provsprungit andra (på band) har det inte kännts helt rätt.

Nu ska jag bara få lite kontinuitet i träningen också.