God fortsättning

Känner för att dämpa belysningen, hämta lite kinamat, slänga i en bra film och spendera kvällen i soffan. Kanske till och med somna där.

Istället ska jag duscha, raka mig, hitta några kläder jag trivs i, gå till Twin City, äta mat, bli lagom full, trängas med allt för mycket människor för att till slut lulla hem framåt tre snåret i natt.

Om jag byter ut julmusiken mot party-toner och sveper en grogg innan jag dansar in i duschen kommer nog leende på läpparna också. Och med ett vinnande leende kommer det blir en mycket rolig kväll.

Bröderna kommer hit vilken minut som helst. Lillebrorsan har haft klädbekymmer. Kostym eller inte. Med eller utan slips. Undra vem han vill göra intryck på i kväll? Kostym med t-shirt föreslog jag och kände blicken genom telefonluren; ”Är du dum i huvudet?”. Får se vad han dycker upp i.

I morgon kommer vi att sitta med röda ögon, håret på sniskan med en andedräkt som ingen tandkräm i världen kan dölja och bli utfrågade av Syrran. Nickande i samförstånd kommer vi att svara samma sak på alla frågor:

Pass.