Hej bortglömda muskelgrupper

Det har uppstått ett tomrum. Skidskytte-VM tog slut, men då hade de börjat kasta sig utför backarna i Åre. En utmärkt överlappning. Men nu är det några dagar kvar till längskid-VM i Japan. Vad ska jag göra fram tills dess?

Var som sagt på gymmet i fredags. Nu var jag inte varken på inne-gymmet där det handlar om att vara stor, spegla sig och endast lyfta fria vikter. Inte heller var jag på Folk-Gymmet utan hade tagit mig till förorten. Där kallas det friskotek och att de fått in maskiner, löpband, motionscyklar, en roddmaskin och en cross-trainer på så lite utrymme är helt otroligt.

Jag tog det lungt och försiktigt, för att slippa träningsvärken. Nästa gång ska coachen pressa mig att ta i lite mer. Och så ska det fortsätta på fredagar under våren. Nu kändes det lite i biceps, vilket min brorsa vänligen påpekade att vi egentligen inte hade tränat. Varför har jag då lite träningsvärk?

Det känns bra i bröstet nu. Det var inga problem att simma i lördags. Inspirerade av de riktiga simmarna som tävlade för fullt övade jag och Lasse på crawl-vändningar i hoppbassängen. Nog kom vi runt alltid, men det kändes som jag snurrade åt alla möjliga håll.

Förresten är Stenmark fortfarande större än Anja. Om vi nu måste jämföra.

2 svar på ”Hej bortglömda muskelgrupper”

Kommentarer är stängda.