Hej bortglömda muskelgrupper

Det har uppstått ett tomrum. Skidskytte-VM tog slut, men då hade de börjat kasta sig utför backarna i Åre. En utmärkt överlappning. Men nu är det några dagar kvar till längskid-VM i Japan. Vad ska jag göra fram tills dess?

Var som sagt på gymmet i fredags. Nu var jag inte varken på inne-gymmet där det handlar om att vara stor, spegla sig och endast lyfta fria vikter. Inte heller var jag på Folk-Gymmet utan hade tagit mig till förorten. Där kallas det friskotek och att de fått in maskiner, löpband, motionscyklar, en roddmaskin och en cross-trainer på så lite utrymme är helt otroligt.

Jag tog det lungt och försiktigt, för att slippa träningsvärken. Nästa gång ska coachen pressa mig att ta i lite mer. Och så ska det fortsätta på fredagar under våren. Nu kändes det lite i biceps, vilket min brorsa vänligen påpekade att vi egentligen inte hade tränat. Varför har jag då lite träningsvärk?

Det känns bra i bröstet nu. Det var inga problem att simma i lördags. Inspirerade av de riktiga simmarna som tävlade för fullt övade jag och Lasse på crawl-vändningar i hoppbassängen. Nog kom vi runt alltid, men det kändes som jag snurrade åt alla möjliga håll.

Förresten är Stenmark fortfarande större än Anja. Om vi nu måste jämföra.

2 svar på ”Hej bortglömda muskelgrupper”

  1. Hallå Christian!

    Jag tycker du har tacklat av med skrivandet. Synd. Tycker det är kul att läsa om dina företaganden.

    Du kan ju talesättet… Det är bar å åk.

Kommentarer är stängda.