Jag har börjat bloggzappa

Min lillebror har inte ro att gå på bio. Han letar hela tiden efter fjärrkontrollen. Han har ett extermt zappbehov. Jag har bara fem kanaler, så zappandet är kontrollerat. Lillebror har oändligt.

Jag har börjat zappa runt bland bloggar istället för att sitta och stirra in i tvn. Surfar in på Nyligen.se, Knuff.se och Bloggar.se för att sedan ha någon slags klick-orgie. Bloggar blinkar fram i en strid ström över skärmen. Jag läser inte mycket, bara planlöst klickande. Men ibland flimmrar det förbi ett ämne som intresserar. Eller en design som ser spännande ut.

Och bloggarna jag prenumererar på via RSS uppdateras för sällan. Behöver hitta fler favoriter.

3 svar på ”Jag har börjat bloggzappa”

  1. maddiis skriver:

    Om du inte har något att göra kan du alltid få läsa om mitt reseäventyr till Australien som kommer att påbörjas nästa torsdag. Vet inte hur ofta jag kommer att skriva, men det kan kanske slå ihjäl en kvart nu och då.

  2. Christian skriver:

    Spännande, jag lägger din blogg i RSS-läsaren (vilken fantastisk uppfinning) och följer äventyret. Använd din nya Ixus flitigt.

  3. Helenita skriver:

    Jag vet … jag håller också på sådär. Allt blir hugget och stucket, hackat och malet i en enda stor gucka.

Kommentarer är stängda.