Jag har inte blivit Godtemplare

Julfest i fredags. God mat och många skratt. Lite jobbigt att hela tiden behöva säga något om varför jag drack Ramlösa och Pepsi till maten. Och vatten på krogen. Vissa lät sig luras av grogglaset, isen, limen, drinkpinnen och sugröret. Tack Bartendern.

Skandalerna uteblev. Eller gick mig förbi. Kan också varit jag som stod för det mest uppseendeveckande. Då pratar jag inte om Ramlösan.

Snöade under löpturen i dag. Fortsatt kallt och nederbörd om jag får önska. Vill pröva hur det känns att åka skidor. På längden. Det är nog snart 20 år sedan sist. Hade röda Fischer på den tiden. Med blåa pjäxor. Och helt oduglig i spåret, vilket inte lär har ändrat på sig.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.