Jag luktar klor

Tillbaka i vattnetHela jag luktar klor. Påminner om doften som spred sig i bussen på väg från badhuset i plugget. Jag gillade inte vatten på den tiden. Skillnad i dag. Även om allt hår som flyter omkring är rejält äckligt.

Har inte varit i vattnet och motionssimmat sedan Vansbrosimingen 2005. Men nu var det dags igen. Simmade 1000 meter. Om jag räknade rätt. Det gick inte särskilt fort och så fort jag försökte crawla så blev jag rejält trött. Inte för att jag har haft någon bländande teknik, men när jag gick på simskola klarade jag av några hundra meter i alla fall. Och göra vändningar.

Tillbaka på fredag. Eller lördag. Vill ju pricka in något löppass också.

5 svar på ”Jag luktar klor”

  1. Är du säker att du inte är min förlorade bror?

    ”Även om allt hår som flyter omkring är rejält äckligt” är som taget ur min livsfilosofi. Fast här är det mest hår bredvid poolen och i duschen. Urk. Jag har köpt skor.

  2. Jag minns det som igår. Hur det var att kunna bestämma över sitt eget liv. Och toalett. Att slippa dela. Mmm… Jag är nog mer självisk än vad jag har försökt inbilla andra. So what?!

  3. Det är mycket man får ge upp här. Framförallt ensamheten. Saknar den. Ska isolera mig en vecka när jag kommer hem. Prata med Ingen. Ljuva tanke…

Kommentarer är stängda.