Jag vill bara vara en webbkille

Just nu verkar ingenting fungera. Produktdatabasen har fått fnatt och dubblar poster. Hopplöst. Självklart är det ett dåligt utfört jobb från konsulterna, men minst lika dåligt testat av oss innan det togs i produktion.

Photoshop gillar inte Windows-servrar. Förut kraschade programmet när jag sparade filer. Efter en uppdatering av Mac OS skulle problemet vara löst. Nu verkar det som att filer blir helt uppfuckade. ”Kunde inte fullfölja din begäran för att filen är tom”. Tack för det.

Jag vill bara vara webbkille. Inte Mac-supportkille eller databasfixarkille.

Semster vore skönt.

2 svar på ”Jag vill bara vara en webbkille”

  1. Därför finns vi! ;-)
    Ang. Photoshop och er Win-server kan jag ge mig på att det är för att ni kör services for macintosh-stödet på er Win-server som är hopplöst gammalt och värdelöst. Köp in ExtremeZ-IP så kommer det fungera klockrent tror jag.

  2. Tur att du inte satte pengar, för då hade du förlorat. Felet, som bara fanns i 10.4.6, gällde AFP-monterade volymer från Mac OS X Server, Widow-servrar via SFM och ExtremeZ-IP.

    Var ansöker jag om jobb hos Gothia?

Kommentarer är stängda.