Korta notiser

Det går inte att argumentera mot att snön på marken gör sig i solskenet, men allvarligt; var det verkligen nödvändigt med vinter i slutet av mars? Vi var väl alla mentalt inställda på att kunna hitta en soldränkt vägg under påsken för att kunna njuta av vårsolen mot ansiktet och liksom tycka att vädret i Sverige inte är så hemskt ändå. Cykla ett par mil, titta lite på sommardäcken i garaget och fundera på vilka vårens sneakers ska bli. Men nejdå. Mössa, vantar och vinterskor en vända till.


Apropå sol. Mamma är tillbaka i Sverige. Hon är brun och berättar fnittrande historier som får mig att höja på ögonbrynen. Var har hon varit – tanternas Ibiza?

Apropå resor. Jag skulle – enligt plan – haft en träningsvecka i Portugal med löpning, inspiration och lite löpning till. Men med fot på bättringsvägen blev det ingen perfekt kombination av sol och träning. Men nästa år är jag där.

Apropå löpning. Jag längtar så efter långa löprundor i vårsolen. Jag är förbannat trött på att lunka i stan eller på löpbandet. Jag vill ha svett, hög puls och intervaller. Vafan; ge mig blodsmak och mjölksyra.

Apropå träning. Simningen blir allt roligare. Tro det eller ej, men jag kan faktiskt crawla. Nu ska tekniken blir bättre tillsammans med uthålligheten. Lägg på intensitet och kraft så kanske det kan bli något. Men jag måste börja simma oftare och mer strukturerat.

Apropå struktur. Försöker få ordning på e-postprogrammets inkorg på jobbet och en bättre hantering av mejlen. Nästa steg är att få lite ordning på uppgifter. Ibland hamnar fokuset fel och saker glöms bort

Apropå glömska. Note to self: Tvättid i eftermiddag.

4 svar på ”Korta notiser”

  1. Finalmente! Det är liv i dig men det krävdes snö till påsk för att få lite läsbara livstecken.
    Träningsvecka i Portugal är suveränt så här års, i synnerhet nere i Monte Gordo= tjocka kullen (har bott i Portugal i 2,5 år).

  2. Cosmopolit: Jag lämnar spår efter mig på nätet, så läsbara livstecken finns lite överallt. Men här – på bloggen – har det varit tunnsått.

    Jocke: Hehe. Livet på landet.

  3. Jag har nu svurit vid allt som är heligt och har beslutat mig för att tvätta bilen i helgen. Utomhus. Med mina bara händer (och hjälp med en högtryckstvätt). Oavsett om det är snö på marken.

    Det enda som jag kräver är några futtiga plusgrader i luften så inte bilen fryser ihop helt.

Kommentarer är stängda.