Med full attack

39,5 i feber. Svettas och fryser av och till. Undviker febernedsättande så länge febern inte går upp mot 40. Huvudvärken är värst. Kan knappt titta, då ögonen är så in i helvete ljuskänsliga. Och halsen är svullen. Sådär så jag undviker att svälja.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Jag börjar bli bra på att hamstra saliv i munnen innan jag går och spottar ut det. På måndag ringer jag vårdcentralen och kräver att få komma upp och se om det är virus eller bakterier om det fortfarande är lika svullet.

  2. Hmmm tänkte titta förbi med varm Jägermeister..men risken att bli smittad o komma av mig i hårdträningen väger nog över… *S*

  3. Det är tanken som räknas, som de säger. Och den är rörande. Men det går utmärkt att ställa en termos utanför dörren och försvinna innan jag öppnar. Så kommer jag förbi med iskall dito när jag är frisk och tackar på så vis.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.