Mellandagshasande

Jag älskar mina mysbyxor. Vi levde tillsammans med soffan i någon slags symbios under mellandagarna och utvecklade en absurd lathet. Helt utan dåligt samvete. Kaffe på termos, ljudbok, tv eller helt enkelt sovande. Är det detta beteende som kallas att ladda batterierna? Då har jag antagligen överladdat mina. Fler gånger om.


Klockan ställdes varje dag på 08:30 men oftast var jag inte uppe innan tio. På med mysbyxorna, kolla rubrikerna på text-tv. Luta huvudet tillbaka i soffan, slumra till lite. Vakna, hasa sig ut i köket och göra lite omelett och slänga på ett par koppar kaffe. Tillbaka in i soffan för att se Tour de Ski och njuta av Charlotte Kallas uppvisning. Önska att jag var tio år yngre, bosatt i Östersund och en jävel på att flirta.

Tillbaka till köket för mer kaffe. På med andra boken i Millenium-serien och sjunka ner i soffan lyssna. Pausa för at slumra lite, vakna till, hälla upp lite kaffe och fortsätta lyssna.

Ett hasande. I flera dagar.

Äntligen är det dags att jobba igen.

10 svar på ”Mellandagshasande”

  1. Ta ditt mysande till en ny nivå, köp Granits mysbyxor som de kallar för ”Yogabyxa”. Jaha.

    sypni.wordpress.com

  2. Grattis får man säga.
    Hörde att brorsan var på väg.
    Hoppas du har haft en härlig dag och att ni får det trevligt.

  3. Har sagt det tidigare till dig men kan ju säga det här i efterskott också…. grattis till och ha passerat 30! Välkommen till klubben ;-)

Kommentarer är stängda.