Min dagsstatus i korthet

Ibland vill jag skriva några korta meningar, men har inte tyckt att det passar sig i bloggen. Rent designmässigt. Nu har jag löst det. Eller håller på. Korta utspel – om allt och inget – publiceras till höger, där också ett gäng länktips finns. Klick på rubrikerna tar er till respektive arkiv. Fiffigt värre.

Det finns en uppsjö instick till WordPress som ska lösa det här med ”Asides” som det kallas. Det är meckigt att trixa med mallarna, men det ska nog gå. De kommer inte med i RSS-flödet. Har inte bestämt om jag vill ha dem där eller inte.

Sen kanske jag får lust att städa upp designen lite också.

10 svar på ”Min dagsstatus i korthet”

 1. Åh åh åh! Nu fick jag idéer i huvudet.
  Du får gärna teckna att snyggt sidhuvud till mig. Med en skön figur som liknar mig – på något sätt. Kanske ett par stycken; en i akidokjol, en i löpartajts, en på cykel och den sista med skidor på fötterna.

  Och kanske en sidfot som kan ligga snyggt bakom \”Tidigare dagsstatus, Kommenterat och Läsvärt\”.

  Jag ger full credit med länkar och min fulla tacksamhet.

 2. Tänkt dej att du får jobba med hela bilden i sidhuvudet. Gör precis vad du vill på den bredd och höjd som finns där. Utnyttja hela och gör precis vad du vill.

  Men gärna med en – eller flera – figurer som ska lika och symbolisera mig.

  I textväg kan du slänga in mitt namn och dagsstatus så tror jag det kan bli hur bra som helst.

 3. Jo, som jag skrev någonstans (på sidan som har Yrsel?) att ibland längtar jag tillbaka till Bloggers begränsande värld.

  Möjligheter är inte alltid bra.

 4. Men det ser ut som du är på god väg. Och man känner igen sig designmässigt. Min blogg har jag en vision för. Och det får räcka för nu.

 5. Luuungt. Jag har fullt med att hitta någon slags skrivlust igen. Kom ihåg att du själv väljer vilka färger du vill använda. Jag anpassar överiga bloggen efter huvudet sedan.

  Och igen. Tack. Ska bli spännande att se.

Kommentarer är stängda.