När kommer jag under 40 minuter?

Jag tränar nog inte riktigt rätt för att göra riktigt bra förbättringar på milen. För lite intervaller och för mycket distans skulle jag gissa. Det är distanslöpningen som är rolig. Ju. Intervaller är så tråkigt. Men jag kommer inte att ge mig innan jag är under 40 minuter på milen.

Midnattssloppet gick på 41:53 minuter. Det får jag vara nöjd med, och se utvecklingspotentialen istället för att tjura över att det kändes som jag inte kunde få ut det där sista. Vid 5 kilometer hade jag tiden 21:16 och placeringen blev 462.

Nästa stopp är Lidingöloppet där det kanske blir stordåd utförda. Därefter får jag se. Billingehusloppet i Skövde lockar. Bilder på mig i den gula tröjan finns naturligtvis att titta på.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag antar att jag inte är rätt målgrupp här… eftersom jag inte gärna springer… men jag önskar dig ändå lycka till i ditt sökande efter det perfekta loppet!

    …nu ska jag ta mej en köttbulle här… :)

  2. Tack.

    Målgrupp och målgrupp. Min målgrupp är främst mig själv. Minnesanteckningar från livet som kan läsas och kommenteras av alla som så önskar.

    Det Perfekta Loppet… undra vad det innebär för mig. Tål att funderas på.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.