Nyfunnen inspiration

Den har varit vilse ett tag. Inspirationen. Glädjen tilli aikidon. Bortsprungen. På ett sätt har jag inte saknat den. Jag var ganska less på gå upp till dojon, knyta hakaman och bli kastad i mattan. Men samtidigt ledsamt. Det jag har varit så facinerad över. Det som är överraskat, lockat tynade bort och försvann.

Men i helgen vaknade något till liv igen. Peter Spangfort var hos oss och hade läger i dagarna två. Och han lyckades locka fram glädjen och lekfullheten. Återigen stod jag fascinerad över aikidion. Det vackra. Utforskarglädjen var tillbaka. Längtan efter mer.

2 svar på ”Nyfunnen inspiration”

  1. En dagsstatus som uppdateras åtskilliga gånger i veckan av en frekvent kommunikatör – och så just inget alls på ett par månader.

    Ska jag gissa att du väljer mellan att äta frukost och att skära halsen av dig (Gillette 4 all the soft moments)?

  2. Jag har aldrig riktigt kommit överens med rakhyvlar. Och en Braun är svår att ta livet av sig med. Skulle möjligtvis vara om sladden gick att hänga sig i.

    Någonstans valde jag att publicera notiser till höger. Och då blev bloggen precis det som jag marknadsför den som; varken personlig eller läsvärd. Mina tankar, känslor, funderingar förblev opublicerade. Kanske behöver jag en paus. Eller så hänger det ihop med att jag valde att sluta att analysera vissa saker.

    Men faktum är; det är stilla. Men inte dött.

Kommentarer är stängda.