Omstart

Sitter i min nya fotölj. Känns som den upptar hela inre hallen framför spisen. Men den är underbar att sitta i. Eller ligga. Hittade den på Ikeas fyndavdelning. Halva priset.

Från Ikeas fyndhörna

Hade jag haft barn skulle den vara en given att läsa sagor i. Eller för hunden att ligga i om jag hade skämt bort en eventuell sådan. I höst ska jag sitta här och titta in i en sprakande brasa.

Jag tror jag kommer att trivas.

Åkte till Hjo i går. Tanken var att se trötta cyklister äta lasange och gå som de skitit ner sig och träna, men efter fredagens äventyr på diverse ställen med utskänkningstillstånd blev det sovmorgon. Alla krogar borde föresten har mynta hemma. Nu fick jag gå och hämta på en annan krog, för att kunna beställa Mojito på stället vi var på.

Det blev träning. 13 kilomter totalt. Herregud vad jag kände mig slö bredvid träningskompisen. Men glad att jag är tillbaka i löpspåret mer frekvent. Fyra pass den här veckan. Det var ett tag sedan. Nu ska jag försöka få lite fart i benen, träna bort de 2,5 kilo jag lagt på mig och springa under 40 minuter på Midnattsloppet i augusti.

Första doppet i tisdags. Sen försvann sommaren.

2 svar på ”Omstart”

  1. Omstarten tog hastigt slut. Den här veckan har varit huvudvärk och täppt näsa.

    Håglös är nog ett ord som passar in på mig just nu. Tre dagar ledigt ger förhoppningsvis förnyad energi.

Kommentarer är stängda.