Ordning och oordning

Nu är födelsedagen riktigt firad. Mormor och morfar har varit här och ätit prinsesstårta. Ordningen återställd. Och presenter fick jag också, minsann.

Annat är med årstiden. Skidskyttarna åkte på en smal snösträng som troligtvis töade borde innan de han skjuta klart i går. Runt om var det barmark. Och regnet strilade ner. Alpinisterna hade en backe med mestadels konstsnö de också.

Total oordning och anarki bland vädergudarna. Vintern lyser med sin frånvaro. Vilket ger billiga resor till alperna. Ta med rullskidorna.

Min plan var att åka Öppet Spår sista helgen i februari. Upplevelsen förra året gav mersmak. Men utan mil i benen känns det meningslöst att åka. Skidorna står och väntar nere i förrådet. Ensamna och övergivna. Ingen snö att leka med, att glida fram över. Trist. Jag som längtar efter att understället, ont i magmusklerna, bakhalt, snorig nästa och irritation över min halvtaskiga teknik.

Fick höra att min träningsdagbok kunde uppfattas som skrytig. Den är mest där för att jag ska hålla koll på min träning, vilket jag visserligen kan göra i ett Excel-dokument, men varför inte lägga ut den och kanske inspirera andra. Och skryta lite.

6 svar på ”Ordning och oordning”

  1. Skryt på du! Jag tycker i alla fall det är intressant!

    Ska själv försöka komma runt öppet spår för första gången i år (om det blir någon snö i Dalarna alltså!).

  2. Äsch, skryt och skryt.. Det är väl bara bra. Alla slags sparkar i baken är bra. Jag skulle själv behöva nåt sånt så att jag håller koll på mig själv så att jag verkligen går och tränar eller ser hur duktig jag har varit.
    Fast just nu skulle den bli ganska… tom.

  3. Hmm…gött att vara lite skrytig ibland, ska fixa en åt din broder så han kan skryta lite han oxå..o sätta press på broder 3

Kommentarer är stängda.