Personligt rekord på Lidingöloppet?

På lördag är dags. Lidingöloppet för andra gången. Just nu känner jag inte alls för att springa, men suget kommer på fredag kväll när jag hämtar upp nummerlappen. Då kommer det att kittla och spritta i benen. Härligt!

30811 står det på den. Skicka ett SMS till 72550 med texten LL 30811 så kommer det rapporter varje halvmil.

Förra året sprang jag i en sliten t-shirt med ett urtvättat Kalle & Hobbe-tryck och ett par gamla skjorts. I år är det funktionströja och tajts som gäller. Och strumpor som andas. Utan vätskebälte men med puls-mätare.

Visst ska jag slå tiden från förra året – 2.42 – den här gången. Har tränat massor mer. Löpningen är en del av min vardag numera vilket den inte var förra året. Men man vet aldrig. Magen kanske strular. En förkylning bryter ut i natt.

Eller så har jag helt enkelt en dålig dag.

4 svar på ”Personligt rekord på Lidingöloppet?”

Kommentarer är stängda.