Puss på kinden

På fredagar lämnar jag lägenheten redan vid 06:15 för att sticka i väg på ett simpass och sedan vidare till jobbet. Det låter – för vissa – helt bisarrt men är ett skönt pass med god frukost efteråt.

I fredags var inget undantag. Jag lämnar lägenheten med en puss på kinden. När jag kommer hem från jobbet stod Anna i hallen, i träningskläder, och lämnar över en förhoppningsvis glad dotter och försvinner till Friskis för att leda träning med en puss på kinden. När hon kommer hem två timmar senare, står jag i kostym redo att försvinna iväg på middag. Hon har pyjamas på sig och gröten står och svalnar. Puss på kinden och jag försvinner.

När jag kommer hem ligger de och sover. Jag smyger ner i sängen. Puss på kinden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.