Ryktet om min bloggdöd är överdrivet

Det gråts rakt in i mitt vardagsrum. I tryckande Beijing-värme lipar de svenska idrottsstjärorna ut sin besvikelse. Jag har lite svårt att värja mig. Hade jag varit reporter i mixed zone skulle jag varit glansig i ögonen jag också. Idrott kan vara lika grym som livet själv med allt från ädlaste framgång till fatalt misslyckande. Idrott berör, även mig som åskådare.

Okristligt tidigt har jag sömndrucket knallat ut till tv-soffan. Eller ärligt talat; jag har sovit i soffan ett par nätter under OS. Det gör det onekligen smidigt att att återuppta tv-tittandet. Somnar till en repris av friidrott och vaknar till brottning, boxning eller som i dag, målgången av herrarnas triathlon. Damernas triathlon i går morse såg jag hela. Och då med uppstigning från sängen. Satte på kaffet, rostade mackor, kokade ägg och åt en långsam frukost medan jag imponerandes.

Så. Det är OS nu. Och väldigt lite bloggande och övriga aktiviteter. Känslan av att somna med André Pops och vakna med Marie Lehmann är påtaglig och får fortsätta veckan ut. Jag är glad att det inte är Peppe Eng.

8 svar på ”Ryktet om min bloggdöd är överdrivet”

 1. Även jag har ägnat några timmar åt det vackraste kvinnliga fotbollslaget som finns: Brasilien. Men av en underlig anledning vann USA…

 2. Kvällspressen gör sitt yttersta för att vi svenskar ska få sola oss i lite guldglans (som om vi skulle behöva det) genom att påpeka att den kvinnliga varianten av Glenn Hysén är förbundskapten för amerikanskorna.

  Själv tittade jag på en nervig pingismatch.

 3. Sport är rått och naket när det är bra. Det blir inte heller mer naket och rått än när det är OS. Glor på burken så ögona blör.

 4. Allvarligt talat – här ryker min oskuld – mitt livs första blogginlägg – och jag har inget vettigt att skriva….kan bara konstatera att en bärbar dator i hemmet medför ett abnormalt beteende. Vad fan gör man med internet 24-7? Jag har kollat alla sportsidor i världen nu….men så kom jag på det! Åhs – min kanske ödmjukaste kollega genom tiderna har ju en egen hemsida…undrar om han skriver något festligt…33 % av familjen sover, 33 % ägnar sig åt vänner utanför tomtgränsen och jag dricker mig till sömns framför dator och TV. Måste ändå påpeka att det var kul läsning – ett tips är att undvika Allers hemsida.

 5. Cosmopolit: Och nu tillbaka till verkligheten, dvs. egen träning.

  Daniel: Ledsen att göra dig besviken, men någon blogginlägg har du inte presterat. Inte här. Däremot en kommentar vilket naturligtvis är smickrande.

 6. Var nu snäll mot Daniel! Är man nybörjare så är man. Det var inte mer än 13-14 år sedan du uppfostrades i Fidonet, min käre son.

  (plats för en smiley)

 7. Cosmopolit: Låter som ett utmärkt gympass. Glöm inte att böja på benen vid lyftet bara.

  torbjorn Jag är snäll. Vill inte att han gör bort sig på andra ställen. Angående min uppfostran vill jag minnas att den var bitvis hård.

Kommentarer är stängda.