Skivor andra tycker jag ska skämmas för — Sandra

The Long Play (1985)

Jag var sju år när Sandra släppte sitt debut album The Long Play. Jag vet inte varför jag fick detta album, men hon harvade runt på Trackslistan 1985 och jag influerades säkert. Jag har inget mer album med henne och genren är ett undantag i min skivback.

När jag lyssnar på albumet nu är det just de två låtarna som låg på Trackslistan jag kommer ihåg; In the heat of the night och (I’ll never be) Maria Magdalena. Resten kommer jag inte ihåg en ynkaste textrad från.

Låtlista

In the Heat of the Night
On the Tray (Seven Years)
Little Girl
You and I
(I’ll Never Be) Maria Magdalena
Palmer-James
Heartbeat (That’s Emotion)
Sisters and Brothers
Change Your Mind

Lyssna på Spotify.

Fler skivor att skämmas för

Glenmark Eriksson Strömstedt
Céline Dion
Tomas Ledin

5 svar på ”Skivor andra tycker jag ska skämmas för — Sandra”

  1. När jag insåg att det var Sandra och hennes producent, senare make, Michael Cretu som låg bakom Enigma-plattan så åkte den ut fortare än snabbt.

  2. Jocke: Jag trodde du var syntare och därmed inte skulle avsky detta fynd i skivbacken. Men det är antagligen något jag inte vet om Cretu?

    Cosmopolit: Jag skäms inte. Dessutom är detta ingenting mot vad som komma skall.

Kommentarer är stängda.