Tjuvstart på julen

SaffransgifflarVi åt pepparkakor och clementiner runt fikabordet på jobbet i fredags. En tjuvstart på julstämningen. Jämfört med Ikea är vi ändå sena. Med snön och minusgraderna insåg vi att det inte är långt kvar till första advent.

I dag är det saffransgifflarna som bidrar till julfeelingen. Plusgrader och slask gör det inte. Den rossliga halsen påminner om att sova är viktigt. Men kroppen får hålla sig lite till. I kväll är det halloween fest, så det blir sent.

Förhoppningsvis.

7 svar på ”Tjuvstart på julen”

 1. Annika skriver:

  Du också? Liksom resten av Sverige. Själv var jag häxa, som nittio procent av alla kvinnor på samma fest. Efter att jag har hittat ett par riktigt vackra änglavingar skall jag aldrig mer klä ut mig till något annat än en ljuvlig ängel.

 2. Christian skriver:

  Utklädningslusten är inte stor. Och Hallowfeen-skrämmande orkar jag inte bli. Känner mest för att bli lite onykter. Men jag vet att det ligger tre sköna afro-krull i garderoben. Jag och kompisen tar på oss varsitt. Det blir nog tillräckligt skrämmande.

  Nästa år bjuder jag dig på Halloween-fest.

 3. Annika skriver:

  Äh, klä ut dig, klä ut dig! Det blir mycket roligare då. Jag lovar.

 4. Christian skriver:

  Det räcker alltså inte med att bara bli onykter? Letade efter min disco-utstyrsel (hemmasydd) men hittar inte den.

 5. Annika skriver:

  Det kan göra. Men disco-utstyrsel ökar definitivt chanserna!

 6. Ida skriver:

  Åh vad roligt! Jag var också bjuden på Halloweenfest ikväll men dessvärre jobbar jag. Tyypish.

 7. Jocke skriver:

  Doppa pepparkakor i Te är väldigt gott faktiskt. Och inte blev jag bjuden på nån halloweenfest heller.

Kommentarer är stängda.