Tjuvstart på julen

SaffransgifflarVi åt pepparkakor och clementiner runt fikabordet på jobbet i fredags. En tjuvstart på julstämningen. Jämfört med Ikea är vi ändå sena. Med snön och minusgraderna insåg vi att det inte är långt kvar till första advent.

I dag är det saffransgifflarna som bidrar till julfeelingen. Plusgrader och slask gör det inte. Den rossliga halsen påminner om att sova är viktigt. Men kroppen får hålla sig lite till. I kväll är det halloween fest, så det blir sent.

Förhoppningsvis.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Du också? Liksom resten av Sverige. Själv var jag häxa, som nittio procent av alla kvinnor på samma fest. Efter att jag har hittat ett par riktigt vackra änglavingar skall jag aldrig mer klä ut mig till något annat än en ljuvlig ängel.

  2. Utklädningslusten är inte stor. Och Hallowfeen-skrämmande orkar jag inte bli. Känner mest för att bli lite onykter. Men jag vet att det ligger tre sköna afro-krull i garderoben. Jag och kompisen tar på oss varsitt. Det blir nog tillräckligt skrämmande.

    Nästa år bjuder jag dig på Halloween-fest.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.