Under träningsuppehållet

Magen har varit som en pilatesboll i dag. Blandningen av mat och diverse olika alkoholhaltiga drycker i går var inte den bästa. För magen. För sinnet var det underbart. Har hållt mig från att gå in på toaletten. Vet inte riktigt vad som ska hända när jag väl sätter mig där. Risken för en explosition finns. Både bildligt och ljudligt. Och då vill jag nog helst vara hemma. En invigning av min nya toastol som hantverkaren ska ha fått dit till jag kommer hem.

En rejäl bakfylleövning med senaste Runner’s World som toaläsning.

Taxi till jobbet. Huvudet var lika mulet som himmlen utanför när jag vaknade på soffan när klockan ringde vid kvart i sex. I taxin hem i går kom jag på den briljatan idén att åka taxi till jobbet i dag. Så istället för att betala 20 kronor och åka buss kostade det 163 kr att åka Volvo. Den stod liksom redan utanför och väntade. Beställd i går. På fyllan.

Smart.

Det var trevligt i går. Nya ägarna till Karlssons öppnade På Taket med inbjudna gäster, buffé och något att dricka till. Inget regn, närheten till infravärme och alkohol gjorde att det kändes behagligt att sitta ute. Käften glappade på oss alla och skratten var många.

Lite sommarkänsla.

Mycket sommarkänsla var det i helgen. Eller förra eftersom det är fredag i dag. Var i ett hus med två klimatzoner utan för Högsjö. Tillsammans med två katter. Jag gav dem mat och de tackade genom att kräkas och bära in möss.

Sov med öppet fönster och vaknade inte till bilarna utan till fågelkvitter. Och ”maju”. Att ligga i gräset och snarka ikapp med naturen efter en löprunda. Mm. Underbart. För att inte tala om att gå ut i kalsonger på morgonen och kissa i det gröna. Inte på trädgården då, såklart.

Nu är det slut på uppehållet. Efter i kväll. Dags att sätta på löpskorna och trotsa dimman, regnet och låta kroppen få det den vill ha; sega backar och hårda intervaller.

Ett svar på ”Under träningsuppehållet”

Kommentarer är stängda.