Uteblivna vårkänslor

Jag hade tänkt att ge bilen lite vårkänslor i helgen: Låta den blir skinande svart istället för smutsigt grå. Bytt trista gummimattor mot fina tygmattor. Stackarn har inte blivit tvättat på hela vintern. Jag borde skämmas. Faktiskt.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

 1. Bilar ska ha kärlek! Jag har just korrigerat felfasningen av en av baksätets nya högtalare, så nu bör alla sex jobba tillsammans. Det är Kärlek det!

 2. Din bil är som mitt skrivartorp. Det är nära en månad sedan jag var här (tror jag) och så sitter jag med grannens trådlösa bredband och ser vårsolen fortsätta att göra trakten och torpet ofantligt vackert, och drabbas än mer av det dåliga samvete som min roman på alla sätt tycks föra med sig. Intressant: En roman skriven med ett återkommande åligt samvete, av olika anledningar. Något att fundera på, men först måste jag flytta mig från solen; ser ju inte vad jag skriver.

 3. Jag har varsamt börjat rengöra min 9-3 Aero. Den ska tvättas i helgen och sommardäcken ska på. Dammsugning och annat följer.

 4. Jocke: Sommardäck redan till helgen. Känns som att det är vår och vinter varnnanvecka numera. Mina vår vänta ett tag till.

  Torbjörn: Mitt dåliga samvete är mitt ständigt stökiga sovrum, odiskade kök och årsmötetprotokollet.

 5. Jocke: Min Pontiac är snabbare än din Aero. Tror jag. Väl? Det finns äckligt snabba SAABar och jag var SÅ nära att köpa en 250 hk LINEAR förra hösten. Hu, jag säger bara det.

  Christian: På med sommardäcken! Jag har ju tillochmed ställt på min sommarbil.

 6. Min Saab är snyggare än en Pontiac… :-)

  .. och ja, sommardäcken ska på. Och sen får jag se vad jag gör åt stereon. iPod-adapter borde ju införskaffas.

 7. Stil går över muskler alla dagar i veckan. Och även om en Pontiac säkert går som en skållad råtta så är de ju inte alltid så roliga att svänga med. :)

 8. Sist jag svängde för dåligt, spräckte jag en fälg och böjde en drivaxel. Ja jävlar. Den Pontiacen är lagad och sedan såld. Svänga ska man passa sig för, särskilt i kurvor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.