Välklädda fötter eller Christian goes modeblogg

Mina fötter har skämts rejält allt sedan det blev höst och det helt enkelt inte var läge att går runt i sneakers hela dagarna. Eller de tillfällen då övriga kroppen har varit lite uppklädd och fötterna har fått hålla till godo med ett par skor signerade Dahlin som sett sina bästa dagar på den sidan som deras namne var en hyllad fotbollsspelare. I går gjorde jag slag i saken och tog med mig min Personal Shopper och köpte något att ställa på skohyllan inför vintern. Och har på fötterna såklart.


Boots
Ah. Boots. Självklara. Har saknat sedan mina gamla ramlade sönder. Tillsammans med en liten fleecesula, så fryser jag inte även när minusgraderna kommer.

Mocka
En outsider i mocka. Inte riktigt vad jag skulle välja, men tror den kommer att göra sig bra till ett par mörka jeans eller svarta byxor.

Sneakers
Vita sneakers på vintern? Tydligen, för de här är fodrade och helsköna.

Kompletteras med en riktigt bra och snygg känga eller trekkingsko när det ska ut och vandras i snön eller göras snöänglar.

3 svar på ”Välklädda fötter eller Christian goes modeblogg”

Kommentarer är stängda.