Var kommer ni ifrån – och vad gör ni här?

84 unika besökare i måndags. Över 100 sidvisningar om dagen. Sjukt. Och roligt, naturligtvis. Var kommer ni ifrån, och vad gör ni hår? På min blogg.

Min blogg (jag har fortfarande svårt att kolla det blogg) har sedan slutet på 90-talet levt ett stillsamt liv i en undanskymd vrå på internet. Nu har det börjat komma besökare. Jag blir nervös, för prestationsångest. Måste jag börja leverera nu? Fyndigt, personligt, roligt, allvarligt – läsvärt helt enkelt.

Gah!

6 svar på ”Var kommer ni ifrån – och vad gör ni här?”

  1. I know the feeling. Sen det började drösa in besökare på min blogg är det inte alls lika roligt att skriva längre. Sjukt men sant.

  2. Right: Solen, jag säger bara det: Solen. Det kanske är därför vi stter inne och kollar på din alltmer uppdaterade och skojiga Blogg, istället för att gå ut.

    /torbjörn ju

  3. Du är den du är och lägg ribban efter din dagsform… bry sig inte om vad folk tycker eller inte… det är dina ord inte de andras…men grattis till besöken i alla fall…det blir ringar på vattnet eftersom vi är inne hos varandra och nosar. Genom att du lägger en kommentar hos mig så läser ju någon annan den och blir nyfiken på dig…så visst det kan bli hur stort som helst…

  4. Det som förvånar mig – helt ärligt – är att någon vill läsa det jag skriver. Det finns ju andra, BRA, bloggar att läsa.

    Men min är välkomna. Min prestationsångest kommer jag över.

Kommentarer är stängda.