Varde ljus

På fasaden som vetter mot öster sitter en lampa. Det är mot baksidan av min tomt. Tanken är att den ska ge lite ljus på kvällarna om man har dröjt sig kvar eller är ute och plockar in ska som inte bör vara ute nattetid, eller om regnet är på ingång under natten.

Hur som helst. Jag vill minnas att den inte lös när vi flyttade in 2012. Jag har såldes genom åren använt flicklampsläget på mobiltelefonen för att lysa upp vid eventuella äventyr på baksidan under de mörka timmarna på dygnet.

Idag, tolv år efter inflyttning, tog jag mig tiden att montera av kupan (bökigt) och byta ljuskälla. Däri satt en trasig klassisk 60W glödlampa. Med tanke på att de blev förbjuda någonstans runt 2011 så kan den har varit trasig i många år innan vi flyttade in.

Nåväl. I sommar ska jag njuta av sena kvällar och i höst ska jag gå ut på altenen… bara för att.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.