Vårkänslor i bloggen

Även att kvicksilvret visade -9 i morse är det vårkänslor i bloggen. Att det är ny design har väl inte undgått någon och därmed försvann fokuset från en enskild postning. För – med handen på hjärtat – är det just det som fick mig att göra om. När jag inte skriver texter så ofta, kändes det som att det bara var gammal skåpmat här.

Varför ny design?

Som ni märkt, skriver jag inte lika mycket längre. För att det inte ska kännas som det inte händer något här har jag stuvat om lite. Det känns som att flödet blivit bättre när länktips och mina korta noteringar kommer fram bättre. Glöm inte att besöka länktipsen, de är väl värda en genomläsning.

Inspirationen kommer liksom tidigare från simplebits.com och även StopDesign som har liknande upplägg. Ni som undrar vilket tema jag använder, är det Typebased från Woothemes.

Menyn och sidfoten är fortfarande opolerade, men det kommer när jag funderat klart hur jag vill ha det. Kvar är även arkivet och andra små konstigheter jag inte är klar med.

Nu hoppas jag bara på att plusgraderna, tillsammans med solen, ska komma och ge vårkänslor även utanför bloggen.