Vem läser egentligen min blogg?

Ni som läser här gör det av olika anledningar. Vissa för att hålla knas på mig (hej Mamma!), andra för att de gillar vad jag skriver (hej Cosmopolit!) och någon av gammal vana då de prenumererar på bloggen i sin RSS-läsare (hej DeepEd!). Att be de som läser kommentera fungerar inte riktigt. Men kanske är ni alla med på att fylla i ett totalt anonymt frågeformulär så vi får fram genomsnittsläsaren.

Jag har knåpat ihop åtta frågor. Enkla, snabba att svara på och du inte behöver avslöja vem du är. Bara berätta hur gammal du är, hur du känner mig och hur ofta du läser. Ungefär. Som tack kommer jag att presentera resultatet här så ni också får veta hur de andra läsarna av bloggen ser ut.

Klicka här för att svara på frågorna.

Tack!

13 svar på ”Vem läser egentligen min blogg?”

  1. Sandra:Tack. Är det du som vill läsa mer om ”träningsupplägg och kosthållning” eller är det kanske om ”alla fickor jag träffat”? ;)

    (Ibland gör även jag en smiley)

  2. Maddis: Hej. Det var länge sedan, eller vad jag nu ska säga i dess forum. Kul att du tittar in ibland. Men att bli avinternetiserad måste vara en bedrift i dessa tider.

    Torbjörn: Lika uppfostrande som vanligt när du får chansen, ser jag i dina svar.

Kommentarer är stängda.