Om (September 2005)

Allt du velat veta om mig (men kanske inte orkat fråga om)

Okej’rå. Inte allt du vill veta. Långt i från. Men rena basic-fakta. Slätsruket och fegt. Precis som min blogg.

27 år. Snyggare än någonsin. Lycklig igen och på väg mot en Svensk Klassiker. Det senaste året har varit intressant. Från soffliggande datornörd till träningsfåne. Från alldaglig till stajlad. Från parumgänge till krogliv.

Eller mitt uppe i en kris. Singelkris.

Från att vara en del av två till att vara själv. Det krävs förändring. Mod att våga vilja synas. Här är jag! Lär känna mig. Jag är intressant. Spännande och rolig. Bekräfta mig. Snälla.

Jag har fått bekräftelse. Känner att jag börjar landa i tillvaron. Börjar hittar mig själv igen. Tro, mål och drömmar revideras. Vad vill jag? Egentligen.

Slutflummat.

Lite hårda fakta. Bor i Jönköping. Centralt och billigt. 60 kvadrat där köket, splajdans nytt, och den öppna spisen är det bästa. Och dubbelsängen. Det borde alla ha.

Står webmaster i anställningskontraktet, men jag kallar mig webbansvarig. Styr och ställer över åtta webbplatser. Ungefär något sånt. Har fantastiska arbetskamrater men saknar plattskärm. Men får köra Mac på jobbet. Bara en sån sak.

Har fastnat för aikido. En fantastiskt kampsport för kropp och sinne. Har kombinerats med simning. Ja, för sjutton. Har gått nybörjar- och fortsättningskurs i crawl. För vuxna. Ha ha. Skitroligt att berätta att man går i simskola. Simningen har vilat och ersatts av löpning. Tränat inför Lidingöloppet. I höst blir det cykling och till vintern skidor. Ja, ni ser vad jag satsar på. Klassikern.

Har skrivit någon slags webbdagbok sedan 1999. Eller ännu tidigare, men de inläggen är borta. Varför vet jag inte, men jag har funderat på det. Älskar kommunikation via text. Mejl, tjatt, sms eller klassiskt kärleksbrev på papper spelar mindre roll. Eller en blogg. Men det talade ordet går inte av för hackor det heller.

Är fostrad att inte använda de glada gubbarna (smiley) vilket skapar många roliga missuppfattningar. Men att kunna avläsa sinnesstämingar, ironi och skämt i ett sms utan smileys är en skön känsla. Jag framstår lite konstig, känner jag.

Den här bloggen fanns från början på christian.snowracer.net, blev sedan en del av tvåsamheten malinochristian.nu men är sedan två år solo under snowracer.se/christian. Om du rotar i arkivet, finns alltså bloggningar från Malin skrivna under tvåsamhetstiden.

Den som frågar får svar. Jag nås på christian@snowracer.se

Uppdateras ständigt. Senast 20 september 2005.