66 inlägg i #blogg100 – nu kör jag #crop100

Jag orkade 66 inlägg i #blogg100 – andra sommaren. Jämfört med hur mycket, och regelbundet, jag bloggat innan Fredrik startade utmaningen så blev det ett uppsving. Kul men också lite pressande även om det till största delen var bilder och korta statusuppdateringar.

Nu har han, tillsammans med Michael, dragit igång #crop100 vilket handlar om att göra sig av med 100 saker på 100 dagar för att ”frigöra mentalt och fysiskt utrymme för att minska röran i sitt liv”. Ett härligt initiativ tycker jag och tittar mig omkring i huset där det garanterat finns mer än 100 saker att göra sig av med.

Jag ska dock bara räkna mina egna, och gemensamma, prylar som försvinner. Jag kommer inte att spamma bloggen med bilder på allting utan skickar upp på Flickr och gör lite uppdateringar här med jämna mellanrum.

Tofflor till insamling. #crop100Ett par tofflor, som jag visserligen använder ibland, får stryka på foten och hamna i insamling. Jag har ett par andra för kalla vinterdagar och när jag går ut en snabbis och slänger sopor, städar undan efter dottern eller något annat har jag ett par fula foppatofflor. Tre tofflor är helt enkelt ett par för mycket.