En regnig söndag i februari

Jag har vankat två gånger i dag. Först till ett tunt, tunt snötäcke men ändå vitt ute. Lite lycka. Välte ner i sängen igen och drömde osammanhängande och vaknade upp till en grön gräsplätt med regnet strilande ner. Nu ger jag upp – inga träningsmil inför StafettVasan och inga snöänglar.


Det känns som alla går runt i någon slags vinterdvala. Det är inte så konstigt. De timmar som inte är mörka består av ett grått molntäcka som ger ifrån sig ett strilande regn. Och runt 5 plusgrader. Ett par härliga vita, kalla och soliga vinterveckor hade fått även de mest vinterhatande människorna att kvickna till. Jag borde skita i att det är fullt upp på jobbet i februari och sticka iväg till snön. Eller gå och sola solarium. Ljusterapi och solbränna i samma paket.

Lagom mosig efter ett simpass. 400 meter insimning och sedan 10×50 m med 10 sekunders vila mellan varje längd. Jag är uppriktigt förvånad över hur bra och roligt det var. Avslutade med att träna vändningar, benspark och fjärilskick i 25 metersbanan innan jag slappnade av i bastun.

Kvällen ska ägnas åt Good Luck Chuck, glass och tidigt sängång.

5 svar på ”En regnig söndag i februari”

 1. Och ungefär NU slog det mig att januari är slut och ingen total-fest-inbjudan kommit från Jönköping.

  Så synd.

  (jag kan förtydliga att jag gärna gärna vill vara på fest i de trakterna av en särskild anledning. Gissa vilken?)

 2. Snöänglar, hundpromenad i Kung Bores snöland och bobåkning, det var härligt. På eftremiddagen for jag iväg på shoppingrally och när jag kom tillbaka var allt det vita oskuldsfulla borta. Ersättningen var grå, slaskig och deprimerande.

 3. Jag skickar här med bloggstaffettpinnen vidare till dig med denna utmaning:

  Jag har tänkt mycket på det här med hedersmord och hur de skall kunna stoppas. Något som tyvärr tycks vara aktuellt igen efter att en flicka dog efter ett fall från en balkong i Malmö i helgen. Jag undrar om Christian har några tankar på hur man kan komma till rätta med så avskyvärda brott, tror du att den ens går att stoppa eller är det något vi får leva med att det sker då och då?

 4. torbjorn: Jag har lagt festfixandet på entreprenad, men har int uppfylld mina åtagande gentemot totalleverantören. Men det kommer, det kommer.

  Cosmopolit: Grått, slaskigt och deprimerande verkar vara denna vinterns tema.

Kommentarer är stängda.