Ingenting att se på

Jag har ingenting serie eller film att se på. Eller är det mer lusten som har försvunnit. När senaste säsongerna av Reacher och For all man kind  var slut har jag inte påbörjat något nytt. Inte ens Youtube lyckas knappt bringa något intresse i soffan.

Kanske är det att lära känna nya karaktärer jag inte orkar just nu. Jag har Masters of the Air, True Detetive, Criminal Record och en del annat på listan över serier att se. Ingenting lockar. Jag känner mig som mina barn när de utbrister; jag är uttråkad.

Två böcker ligger i bokhögen. Kanske är det de jag ska försvinna in ett tag framöver. Det är karaktärer jag har relationer till och kanske finner jag lite ro och känner lite entusiast där.

Jo. Svenska nyheter och Sveriges mästerkock är tillbaka. Det är två program jag ändå ser på.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.