Jag vill ju bara se bra ut naken

Jag är i ett mellanläge där julen kan kvitta. Antingen ska man vara barn eller ha barn för att uppskatta julen. Om inte så myser man sig igenom julen med sin älskade. Jag är 27 och ensamstående. Och julen är meningslös. Uppersittarkväll med Schwarzenegger och en Annandag där oron över att det kostade lite väl mycket juldagskvällen. Ja, ni hör.

Jag uppskattar inte ens julmaten längre.

Beställde Jonas Coltings bok ”Jag vill ju bara se bra ut naken”. Inte för att jag ätit så jag ser ut som en spärrballong. Eller har för avsikt att avlägga några nyårslöften utan helt enkelt för att jag gick igång på titeln. Oläst hemma ligger ”Den perfekta matlådan” och ”Få det gjort! : svart bälte i vardagseffektivite” som också köptes för de lockande titlarna.

Jag är ineffektiv, gör trista matlådor men jag ska bli snygg naken.

På juldagen kom snön. På fredag köper jag skidor. Min Personliga Tränare nämnde ”stenslipning och grundpreparering av skidorna”.

Ursäkta, men jag förstår inte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.