Konstant längtan efter sovmorgon

Mina besök har ökat. Ganska mycket, även om det inte är siffror att skryta med om vi ser till totalt antal besök. Men procenttalen är imponerande. Det kan ses som lite märkligt, eftersom jag skriver allt mer sällan.

Jag har flera poster i min utkast-lista. Jag börjar skriva, men efter några meningar så tar det stopp. Uppslaget som var så bra formulerat i huvudet medan jag borstade tänderna föll platt när fingrarna skulle svepa över tangenterna och omvandla tankarna till ord.

Trist.

Jag har varit trött. Det talas om vårtrötthet, men jag fnyser bara åt det. Det är sol. Naturen får bråttom att slå ut. Hur kan man blir trött av det? Bara glad.

Så jag låtsas som jag inte är trött. Tränger undan den den. Det är väl antagligen därför jag en söndagkväll sitter och skriver det är när klockan ärmar sig midnatt. Eller att jag satt och tittade på Heroes till klockan tre på lördag morgonen.

Nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen. Jag har inte gjort det på två nätter nu. Det börjar lika hösten 2002 då jag spenderade varje fredag natt i soffan. Då var jag också konstant trött. Men det hade en annan förklaring. Nu jobbar jag bara för intensivt. Och låter inte kroppen sova tillräckligt.

God natt.

4 svar på ”Konstant längtan efter sovmorgon”

  1. Snart börjar semestrarna, förhoppningsvis blir det bättre då. Då kan man vara uppe länge på nätterna utan dåligt samvete och det gör inget om det blivit ljus ute och fåglarna kvittrar när man går och lägger sig.

  2. Dåligt samvete för att jag är uppe länge har då inte. Det är bara lite jobbigt att vara trött hela tiden. Motivationen är lite låg. Men det går i vågor sånt där. Man kan inte vara på topp jämt.

  3. >Jag börjar skriva, men efter några meningar så tar det stopp

    Lösryckta fragment kan också vara kul – sätt ihop de halvfärdiga inläggen till ett ”apskrap” lite då och då :)

  4. Jag tittade på fragmenten. Nej, de kommer inte att publiceras i ordigerad form. Vissa borde jag radera, men de ligger där för att påminna mig. Det är bra.

Kommentarer är stängda.