”Allt över 40 minuter är skandal”

EM-loppet i morgon. Har inte tagit ett löpsteg sedan i tisdags. Har haft känningar i vaden, så det har varit vila. Förhoppningsvis går det undan i morgon. Och vaden säger inte ifrån. ”Allt över 40 minuter är skandal”, sa lillebrorsan till mig.

Inre Hallen är kaos. Efter omålningen tog jag ner en bokhylla som har varit malplacerad ända sedan jag flyttade in. Eller. En bokhylla funkar mot den väggen, men då måste jag byta träslag. Nåväl. Allt, som stått i bokhyllan, blev liggande på golvet. Jag började sortera, men kom inte så långt. Istället rev jag ut ena garderoben (också i hallen) för att organisera den. Så nu är det kaos på golvet.

Men efter några dagar lär man sig hur prylarna ligger, man lär sig att kliva över och mellan dem, och helt plötsligt så ser man inte att parketten knappt syns.

Men, när jag har sorterat och plockat klart (för det kommer jag att göra, ge mig lite tid bara), väggmålningen är på plats och det har kommit in några slags möbler och en matta. Då, ja då, kommer det vara en fröjd att sitta framför brasan.

Midnattsloppet om två veckor. Sedan är det satsning mot Lidingöloppet. Det är så jag börjar längta.

Under 40 minuter. Jo, tjena.

2 svar på ””Allt över 40 minuter är skandal””

  1. Jag gjorde midnattsloppet på 1 timme och 1 minut. Totalt otränad. Kunde inte gå på tre dagar efteråt eftersom jag inte ens värmde upp utan bara tog på mig kortbyxor, t-tröjja och gymnastikskor och sprang.

    Det var iofs 6-7 år sen nu. Men ändå. :)

Kommentarer är stängda.