En plats i tillvaron

Det är kräfttider. Det märks. Googles bildsökning lägger snowracer.se som andra val. Min besöksräknare har nått nya höjder. Alla är ute efter kräftbilden. Bloggen sträcker på sig lite extra. Omedveten om att det bara är tillfällig uppmärksamhet som snart kommer att falna och vara ett minne blott.

Kompisen Pelles fru har börjat jobba igen. Då blir vi bästa semesterpolare. I dag ett par timmar på på en uteservering. I morgon hänger föräldralediga Tvillingpappan på. Jag sträcker på mig, fullt medveten om att det är tillfällig uppmärksamhet som snart kommer att falna och vara ett minne blott.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Kan lova dig att du fick min fulla uppmärksamhet när jag såg dig på gatan ifrån bussen idag. Inte för att jag vill göra dig paranoid eller att du får förföljelsemani eller så, men jag är rätt säker på att det var du i alla fall.

  2. Om du varit här (jobbet) kan jag lova dig att du fått min fulla uppmärksamhet för jag har inte allt för mycket o lägga den på just nu… Jag hoppas verkligen att någon kommer tillbaka i nästa vecka innan jag blir helt galen. Har i min desperation varit tvungen o tröstshoppa, då jag liksom du är en shopoholic. Men men nu är jag snyggt klädd iaf…ingen som ser det dock.

  3. Jag har precis bestämt mig för att ge upp mitt shopoholic beteende.Detta går inte längre..Så letar på internet och inser att jag är nog inte ensam om detta beteende längre.Jag gräver nämligen min egen grav av oro och ekonomisk missär pga mitt beteende..Hjäääälp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.