4 svar på ”Batteritorsk”

    1. Pumpen återställer sig, halvt. Den ville att vi skulle välja språk, och i stressen över att få i henne insulin råkade jag välja engelska. Sedan ville den ha en ny reservoar samt fylla slangen med insulin igen. Jag tog snabba vägen och bara klickade igenom med samma reservoar och fyllde slangen igen. Med de 10 enheterna insulin som gick åt så hade jag för lite i kvar i reservoaren, så fick fylla den lite och sedan låta 10 E pumpas ut igen.

      Under tiden hade dottern ätit upp sina 30 kolhydrater havrefralla så nu kämpar insulinet för fullt mot blodsocker som stack iväg.

        1. Vi har varit med så länge att det inte stressar någon av oss nämnvärt om vi är hemma. Vi vet att det går ner, men att det tar lite tid. Hon kan bli ledsen när något händer och hon blir hög inför en myskväll och vi behöver skjuta på intag av maten. Just nu ligger hon i sängen och chillar med iPad och förhoppningsvis kommer hon inte må illa av att toucha 20 mmol/l. Risken är att hon känner sig låg om det sjunker för fort sedan, men en påskmiddag står för dörren så det kommer nog lösa sig.

Kommentarer är stängda.