Morgonrutiner som gör mig bortskämd

Vi har hittat en bra morgonrutin, jag och sambon. När jag var mindre, runt en sisådär 10 bast, gillade och ligga och dra mig i sängen när mamma blåste håret. Vetskapen av att hon var uppe och fixade och jag kunde ligga kvar och dra mig under täcket var oslagbar.

Nu har jag hittat tillbaka till den känslan; jag ligger kvar och drar mig medan sambon huserar i badrummet. Hon blåser inte håret, men det räcker med skramlet. Om hon stänger dörren till sovrummet förtar det hela känslan. När jag kommer upp finns frukostmaten framme och i en kasse finns matlåda, macka och frukt till mig att ta med till jobbet.

I gengäld är det jag som städar badrummet och håller hennes hårborste hårfri.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Kära nån Christian, jag tror du börjar bli bortskämd. ;-)
    Sovmorgon, frukost och packad väska till jobbet… Grattis till sambolivet!
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.